Audiowandelingen

De 4 windrichtingen

15 min

Het ritme van de natuur is een inspiratiebron voor krachtig persoonlijk leiderschap. In deze audio nemen we je mee naar alle vier de windrichtingen, alle vier de seizoenen. Zo leer je te kijken naar hoe de natuur die je buiten ziet, ook leeft in jezelf. Hoe beter je de 4 richtingen in jezelf leert bekijken, hoe makkelijker en effectiever het (werkende) leven wordt.

Eldership

Eldership: een bijzondere kijk op leiderschap

10 min

Volkeren die leven in harmonie met de natuur, hanteren vaak ook een bijzonder perspectief op leiderschap. In de stam heet dit ‘eldership’. Het gaat uit van authenticiteit, maar ook veel verantwoordelijkheid. In dit artikel schreven we er meer over. Download de audio om in een wandeling kennis te maken met ouderschap en leer het toepassen in jouw eigen praktijk.

Brigid

De legende van Brigid

10 min

Brigid is een Iers-Keltische legende, of godin. Zij staat symbool voor de overgang van winter naar lente, met alles wat daarbij hoort. Haar verhaal zit vol met leerlessen die van toepassing zijn in het hier en nu. Download de audio, ga lekker naar buiten en kijk wat jij uit deze eeuwenoude lessen kunt leren in de dagelijkse praktijk.

Muziek: Alexander Nakarada. The music is released under Creative Commons — CC BY 4.0