LEven en werken in het
ritme van de seizoenen

4x per jaar gaan we 2 dagen op expeditie. Stap uit het hectische dagelijkse leven en ontdek hoe het ritme van de seizoenen je kan helpen bij een logischer, leuker en betekenisvoller leven.

19 & 20 januari is de Winter editie.

Leven en werken in samenhang met de natuur

We zien om ons heen dat mensen zich steeds meer bewust worden dat het ‘maakbare’ leven niet alleen maar positieve gevolgen heeft. We ervaren de negatieve impact zowel als mens als in het klimaat. Ons werkende leven is druk, geeft niet altijd voldoening en we zorgen slecht voor onze planeet. Jij weet dat je daar iets aan wilt doen.

Wij organiseren elk seizoen in samenwerking met CALL een moment in de natuur om uit dagdagelijkse hectiek te stappen en stil te staan bij het leven in samenhang met de natuur. Zo ervaar je wat logisch is op dit moment van het jaar. Tijdens onze 2-daagsen zijn we veel buiten en gebruiken we elementen uit de natuur om stil te staan bij wat wij en de natuur nodig hebben. Het resultaat voor jou is dat je meer grip op je leven en agenda ervaart. Je voelt wat er nodig is om een nog prettiger mens voor jezelf en de wereld om je heen te zijn.

De wintereditie

Rust

De dagen zijn kort, de groei van planten staat stil. Dit is dé tijd van het jaar om rust te pakken en afstand te nemen. In de ruimte die daardoor ontstaat, kun je je echt gaan klaarmaken voor het nieuwe jaar. Met rust komt wijsheid, dat ga je op deze expeditie ervaren.

DSC00945

Dankbaarheid

Om beter te begrijpen wat jij nodig hebt, staan we stil bij dankbaarheid. Dankbaarheid voor jezelf en de wereld om je heen. Door dat te doen, ga jij je innerlijke stem nog beter horen. In dit seizoen selecteer jij de zaadjes die je in het voorjaar gaat planten.


De winter is het seizoen van rust en dankbaarheid. Gun jezelf die ruimte.

Onze locatie: Texel

Waar anders rust vinden dan op een prachtig eiland? 

We hebben een mooie huiselijke locatie gevonden. We zijn daar alleen, iedereen heeft een eigen slaapkamer en er wordt goed voor ons gezorgd. Als het slecht weer is, maken we gebruik van de gemeenschappelijke ruimte binnen. Samen maken we er een fijne tijd van. De natuur begint voor de deur. Het strand is voor ons de ultieme omgeving om te werken aan rust en dankbaarheid.

De expeditie begint op de avond van dinsdag 18 januari, na je werk vertrek je naar Den Helder en je komt ‘s avonds aan met de boot op Texel. We zorgen ervoor dat je op de middag van donderdag 20 januari de boot van 16:00 kunt halen zodat je weer op een fijne tijd thuis bent.

Wat zeggen deelnemers?

Praktische informatie

 
Hoe werkt het? 
4x per jaar kun je mee. Je kunt dus elk seizoen bepalen of je meegaat op deze 2-daagse expeditie. 
 

Wanneer kan ik mee?
1-2 juli 2021: de zomereditie. Thema: bloei, in je kracht staan en floreren. 
7-8 oktober 2021: de najaarseditie. Thema: reflectie, oogst en kiezen. 
19-20 januari 2022 (aankomst avond 18 januari): de wintereditie. Thema: rust en dankbaarheid.
7-8 april 2022: de voorjaarseditie. Thema: ontluiken, nieuwe ideeën en koers bepalen.

Wie gaan er mee?
De groep bestaat uit 5-8 deelnemers en 2 begeleiders (Daan en Harry). Op onze herfsteditie is iemand aanwezig die het eten verzorgd.

Wat kost het?
Deelname kost €675 ex. btw en verblijfkosten. Verblijfkosten variëren per seizoen.

Meer weten en inschrijven

Coaching with a view

More info: +31610709523 / info@expeditiongoodlife.org