LEven en werken in het
ritme van de seizoenen

4x per jaar gaan we 2 dagen op expeditie. Stap uit het hectische dagelijkse leven en ontdek hoe het ritme van de seizoenen je kan helpen bij een logischer, leuker en betekenisvoller leven.

14-15 september is de herfst editie.

Leven en werken in samenhang met de natuur

We zien om ons heen dat mensen zich steeds meer bewust worden dat het ‘maakbare’ leven niet alleen maar positieve gevolgen heeft. We ervaren de negatieve impact zowel als mens als in het klimaat. Ons werkende leven is druk, geeft niet altijd voldoening en we zorgen slecht voor onze planeet. Jij weet dat je daar iets aan wilt doen.

Wij organiseren elk seizoen in samenwerking met CALL een moment in de natuur om uit dagdagelijkse hectiek te stappen en stil te staan bij het leven in samenhang met de natuur. Zo ervaar je wat logisch is op dit moment van het jaar. Tijdens onze 2-daagsen zijn we veel buiten en gebruiken we elementen uit de natuur om stil te staan bij wat wij en de natuur nodig hebben. Het resultaat voor jou is dat je meer grip op je leven en agenda ervaart. Je voelt wat er nodig is om een nog prettiger mens voor jezelf en de wereld om je heen te zijn.

Wat gaan we doen?

DSC02770

Werken met het seizoen

Herken je het gevoel dat je soms 'geleefd' wordt? Dat het op werk eigenlijk altijd wel druk is, hoe hard je ook werkt.
Daar kun je iets aan doen. Door te leren wat het ritme van de natuur is, kun je elk seizoen de juiste dingen doen die je energie en voldoening opleveren. Zo werk je aan het gevoel dat jij aan het roer staat.

IMG_20180506_104520-e1587119516257

Buiten gebeurt het

Welk seizoen het ook is, we gaan lekker naar buiten. Je bent niet alleen buiten, je gaat ook echt iets doen in en met de natuur. Water, stenen, grond, vuur, lucht, planten... ze komen allemaal terug. In de tussentijd voeren je goede gesprekken met de rest van de groep en de coaches. We slapen op een comfortabele plek en we eten seizoensgebonden.

Elk seizoen is een nieuwe kans om het juiste te doen.
Gun jezelf die mogelijkheid.

Wat zeggen deelnemers?

Praktische informatie

 Hoe werkt het? 
4x per jaar kun je mee. Je kunt dus elk seizoen bepalen of je meegaat op deze 2-daagse expeditie. 
 

Wanneer kan ik mee?
14-15 september 2022: Herfst. Thema’s: keuzes maken en oogsten.
14-15 december 2022: Winter. Thema’s: rust en dankbaarheid.
22-23 maart 2023: Lente. Thema’s: koers bepalen en creatie.
21 juni 2023: Zomeravond wandeling – terugkomdag voor deelnemers. 

Wie gaan er mee?
De groep bestaat uit 5-8 deelnemers en 2 begeleiders (Daan en Harry). 
Waar verblijven we?
In huisjes of simpele hotels. Je hebt een eigen slaapkamer. 

Wat kost het?
Deelname kost €750 (inclusief verblijfskosten) ex. btw.  Ga je mee op 3 expedities, dan betaal je €1.900 voor het totaal ex. btw.  De zomeravondwandeling is gratis en alleen voor deelnemers van eerdere expedities.

Meer weten en inschrijven

Coaching with a view

More info: +31610709523 / info@expeditiongoodlife.org