Ontdekking van de Eisleck

Stap vijf dagen uit de hectiek. Offline. In verbinding met jezelf en anderen. Hikend door het natuurgebied de Eisleck in de Luxemburgse Ardennen, (her)ontdek je wat je te doen hebt om meer energie en voldoening uit het dagelijks leven te halen.  

Energie en voldoening?
Om te floreren, in je werkzame leven en privé, is grondige zelfkennis cruciaal. Het goede leven begint bij het kennen van jezelf.

Verbinding met jezelf
De natuur is misschien wel het beste klaslokaal om verbinding te (her)ontdekken en versterken. Verbinding van hoofd en hart, verbinding met de ander, verbinding met jezelf en wat groter is dan wij.

Vijf dagen op ontdekkingstocht
In deze expeditie ga je vijf dagen onder professionele begeleiding de natuur in. Zonder telefoons, in alle stilte en met lange wandelingen. Maar ook met mooie gesprekken en rake oefeningen, die je laag voor laag dichter bij jezelf brengen. 

Laat de prachtige bossen, heuvels en rivieren van de Eisleck je meevoeren op deze ontdekkingstocht. We organiseren deze expeditie in samenwerking met CALL.

Opzet van het programma

 • Op de eerste dag kom je met eigen vervoer aan in de Luxemburgse Ardennen, waar we zullen kamperen op een schitterende plek aan de rivier de Sûre.

 • Dit is het basiskamp van waaruit we veel wandelingen zullen ondernemen en waar we je op een verrassende en effectieve manier ook stappen laten zetten ín jezelf leren kennen.

 • We werken toe naar een speciale interventie op dag drie. Denk bijvoorbeeld aan een nachtwandeling of een solo quest, afhankelijk van mogelijkheden en behoeftes.

 • Op dag vijf ronden we het programma rond 14:00 af.

 • Data: 13 t/m 17 september 2021

Voor wie?

Deze expeditie is echt iets voor jou omdat je:

 • Jouw persoonlijk leiderschap wil versterken, omdat je weet dat je daarmee een leuker mens voor jezelf en je omgeving bent. Je snapt dat je er baat bij hebt om jezelf beter te leren kennen. Je hebt behoefte om beter te begrijpen wat JIJ nodig hebt om sterker in het dagelijks leven te staan.
 • Behoefte hebt om echt tijd te nemen voor reflectie en te werken aan jezelf.
 • Het gaaf vindt om de natuur in te gaan en echt kan genieten van buiten zijn.
 • Onder zeer ervaren begeleiding verrassende en rake ervaringen wilt opdoen in de natuur.

We gaan ervan uit dat je ervaring hebt in het werkende leven en je een functie hebt of ambieert waar (informeel) leiderschap en verantwoordelijkheid centraal staan. Je bent al bekend met persoonlijke ontwikkeling, omdat je bijvoorbeeld trainingen hebt gevolgd en/of hebt gewerkt met een coach.

De groep bestaat uit 8 tot 12 deelnemers en 2 professionele begeleiders (Harry en Daan).

Hier ga je mee naar huis

 • Verbinding met jezelf: beter inzicht in wat jouw drijfveren, waarden en kwaliteiten zijn en begrijpen hoe je dit in je dagelijks leven terug laat komen. Je ontdekt veel meer over jezelf.
 • Meer zelfvertrouwen om de dingen te doen die jij belangrijk vindt.
 • Rust, richting en focus; een soort intensieve pitstop voor jezelf.

Praktische informatie

Wanneer?
Maandag 13 t/m vrijdag 17 september 2021. In de weken voorafgaand aan de expeditie heb je een intake met Daan of Harry en maak je kennis met de groep.

Waar?
We hebben een unieke, rustige plek in Luxemburg aan het einde van Camping Toodlermillen aan de rivier de Sure. 

Hoe?
In principe slapen we met meer (maximaal drie) personen in een ruime tent. Voor wie alleen wil slapen zijn er tegen meerprijs (beperkt) enkele kleinere tenten beschikbaar.

We kiezen bewust voor minder luxe maar bieden wel basiscomfort, om verbinding te kunnen maken met wat echt belangrijk is. Dus geen sauna’s, maar vuurkorven. Geen luxe kamer, maar wel gewoon een fijne plek om te slapen. 

Reizen van en naar Toodlermillen doe je op basis van eigen vervoer. We kunnen je ophalen bij een treinstation in de buurt (Goebelsmühle).

Wat kost het?
Deelname aan deze expeditie kost €1.850, exclusief btw en verblijfkosten.
Verblijfkosten komen neer op ongeveer €75 pp per dag, dat is inclusief eten en drinken.

Schrijf je je privé in (dus worden de kosten niet gedekt via jouw organisatie) en zijn de kosten voor jou een probleem, neem dan even contact op.

Meer weten en inschrijven

Coaching with a view