Video's

Soms mag de camera wel mee de natuur in, maar alleen als we echte mooie verhalen tegenkomen. We hebben 2 series voor je:
- Leading by Nature: we spreken met leiders in de natuur over leiding geven aan jezelf
- Nature & Me : portretten van mensen over de hele wereld over de rol van de natuur in het ontdekken van de mooiste versie van jezelf.

Podcast

Als we buiten het bos zijn, duiken we wel eens de studio in.
De Broedcast is een serie waarin we op zoek zijn naar een nieuwe betekenis van 'leiderschap'. Wat is het? Hoe doe je het?

WhatsApp Image 2020-05-15 at 08.54.47

Leading by Nature

In deze 3-delige serie gaat Daan in gesprek met leiders over leiding geven aan jezelf. Hoe doe je dat? Hoe zorg je voor jezelf, zodat je ook een fijn mens kan zijn voor anderen? Uiteraard gaan we ook in op de rol van de natuur daarin. Opgenomen in de natuur, recht vanuit het hart. 

Gasten:

  • Rocco Stallvord: gaf jarenlang leiding aan het eerste influencer marketing bureau van Nederland. Hoe de natuur je helpt afstand te nemen van een razende agenda. 
  • Joanne Zwueste. Kent als CHRO de boardroom van binnenuit bij o.a. Eneco en tegenwoordig Vitens. Hoe de natuur je helpt jezelf te overwinnen. 
  • Joep Weerts. Zat en zit op verschillende directeursstoelen in de energiewereld. Hoe de natuur je dichter brengt bij wie je echt bent. Binnenkort online.

Camerawerk via Marije Bijsterbosch. Muziek via Bensound.

De Broedcast

Wat is de Broedcast?

In samenwerking met CALL (Centre for Authentic Leadership & Learning), Yolk en Coco Jansen maken we een nieuwe podcast over leiderschap dat het verschil maakt. We zijn op zoek naar leiders, formeel of informeel, die impact willen maken. Die op zoek zijn naar een beweging richting een betere wereld. 

In deze zoektocht spreken we met leiders, professionals, denkers en kunstenaars over wat deze tijd NU van ons vraagt om het verschil te maken. Over hoe moeilijk dat is, welke dillema’s je tegenkomt, hoe je andere mensen meekrijgt.

Een podcast op zoek naar echte verhalen over leiderschap. 

Onze afleveringen

In onze afleveringen volgen we het ritme van de seizoenen. Dus in de winter gaat het over rust en ruimte, in de zomer over groeien en bloeien.

Nu het zomer is, gaan we weer naar buiten. Wil jij ook meepraten over leiderschap, op een toffe plek in de natuur? Schrijf je dan in onze voor onze zomeravondwandeling in de natuur op 22 juni.

Hieronder kun je luisteren naar onze afleveringen – of vind de Broedcast op Apple Podcasts, Spotify, Google Podcasts of jouw andere favo podcast app.