The power of stories

We believe in stories where nature, leadership and people come together.

  • Work on yourself with our audiowalks where we introduce leadership topics in the form of small outdoor exercises. Put on you walking boots!
  • Listen to our podcasts to learn how we can contribute to a better world, guided by nature
  • In our video section we interview leaders, in the outdoors, about leadership guided by nature.

Audio walks

Eldership: een bijzonder kijk op leiderschap

Stammen die leven in harmonie met de natuur, hanteren vaak ook een bijzonder perspectief op leiderschap. In de stam heet dit ‘eldership’. Het gaat uit van authenticiteit, maar ook veel verantwoordelijkheid. In dit artikel schreven we er meer over. Download de audio om in een wandeling kennis te maken met eldership en leer het toepassen in jouw eigen praktijk.

Matias met boomstam

De 4 windrichtingen

In ons artikel ‘3 redenen om te werken met windrichtingen leggen we uit wat het denken en werken met de windrichtingen voor jou kan betekenen. We hebben een audio ervaring gemaakt die je helpt de windrichtingen gelijk toe te passen op je eigen leven. Schoenen aan, koptelefoon op en naar buiten dus!

DSC01813

Podcast: The Expedition

In The Expedition we research what leadership for a better world, guided by nature, means. A lot of people are talking about it, but how do you actually do it? Learn how you can contribute from Shamans, professors, CEOs and scientists.

WhatsApp Image 2020-05-15 at 08.54.47

Leading by Nature

In deze 3-delige serie gaat Daan in gesprek met leiders over leiding geven aan jezelf. Hoe doe je dat? Hoe zorg je voor jezelf, zodat je ook een fijn mens kan zijn voor anderen? Uiteraard gaan we ook in op de rol van de natuur daarin. Opgenomen in de natuur, recht vanuit het hart. 

Gasten:

  • Rocco Stallvord: gaf jarenlang leiding aan het eerste influencer marketing bureau van Nederland. Hoe de natuur je helpt afstand te nemen van een razende agenda. 
  • Joanne Zwueste. Kent als CHRO de boardroom van binnenuit bij o.a. Eneco en tegenwoordig Vitens. Hoe de natuur je helpt jezelf te overwinnen. 
  • Joep Weerts. Zat en zit op verschillende directeursstoelen in de energiewereld. Hoe de natuur je dichter brengt bij wie je echt bent.

Camerawerk via Marije Bijsterbosch. Muziek via Bensound.