Gesprekken van het Goede Leven

Blijven werken aan jezelf in deze vreemde tijden? Samen met Harry Misbeek organiseer ik (Daan) Gesprekken van het Goede Leven. Laagdrempelig, in de natuur, virtueel (oftewel corona-proof), in contact met anderen en onder professionele begeleiding.

Dit zijn gave gesprekken buiten, in de natuur, om te werken aan jezelf en jouw persoonlijk leiderschap. De Gesprekken van het Goede Leven zijn locatie-onafhankelijk: eens in de 4 weken komen we 2 uur virtueel bij elkaar. Jij vanuit zomaar een plekje ergens in de natuur in jouw omgeving. Wij begeleiden je per telefoon met gave opdrachten en zorgen voor een interessante gesprekspartner. Zo help je elkaar een stap verder. Bij elk gesprek zorgen we voor een relevant thema en inspiratie.

Meedoen?

Klik de button, of scroll door en lees gerust verder om meer te weten te komen.

Voor jou?

Als jij je herkent in de volgende eigenschappen, zijn de Gesprekken van het Goede Leven echt iets voor jou:

 • je vindt het belangrijk om aan jezelf te werken en te reflecteren op persoonlijke ontwikkeling (maar maakt/vindt er misschien niet genoeg tijd voor);
 • je bent op zoek naar nieuwe inzichten op het gebied van persoonlijk welbevinden & -persoonlijk leiderschap (energie en voldoening uit het dagelijks leven halen, weten waar je naartoe wilt en hoe je daar gaat komen);
 • je houdt ervan om in de natuur te zijn en herkent de behoefte om even afstand te nemen. Wanneer we buiten zijn en afgestemd zijn op onszelf, op elkaar en de natuur, creëren we een voedingsbodem voor onze ontwikkeling en geluk;
 • je vindt het fijn om je met anderen te verbinden en te sparren over levensvragen en elkaar hierin te helpen. 
 • Hoe werkt het?

  Een keer per maand zoek jij een plek in de natuur waar jij je prettig voelt. Dat kan een park in de buurt zijn, of een bos. Je mag ook thuis opstarten in deze meeting, als je maar max. 10 minuten reizen van je favo plek in de natuur bent. Aan het begin van deze 2 uur openen Harry en ik de sessie. We leggen uit wat je gaat doen. Jij gaat vervolgens in de natuur een gave opdracht uitvoeren die je helpt bij je persoonlijke ontwikkeling.

  Dit doe je altijd in verbinding met een ander. Je (video)belt met elkaar om inzichten te delen, te sparren en uit te dagen. Wij zorgen voor een goede gesprekspartner, iemand die goed matcht bij jouw vraag. We sluiten als groep af door inzichten te delen.

  We vragen je daarom ook vooraf wat jij uit de sessie zou willen halen. Zou houden we de sessie relevant. Als je gewoon verrast wil worden kan dat natuurlijk ook – je mag er op vertrouwen dat we elke maand iets gaafs voor je in petto hebben.

  Je plek reserveren

  Wij organiseren iedere maand een Gesprek van het Goede Leven. Je kunt je hierop abonneren. Een abonnement werkt als een strippenkaart. Je schaft 3 strippen aan voor €45,. Deze strippen hebben een houdbaarheid van 5 maanden. Als je dus een maandje wilt of moet overslaan, kan dat. 

  Natuurlijk wil je eerst eens kennismaken en beoordelen of het iets voor je is. Daarom is de eerste keer kosteloos. Doe je voor de eerste keer mee? Gebruik dan DIT formulier.

  Heb je al een keer meegedaan en wil je je plekje reserveren voor het volgende Gesprek? Gebruik dan onderstaand formulier.

  Vragen? Zoek contact met Daan (0610709523) of Harry (0653548836)

  Reservering Gesprekken