Inspiratie expeditie Luxemburg

Is deze expeditie voor jou?

Jij bent ongeveer tussen de 25 en 35 jaar oud en hebt minimaal een paar jaar werkervaring. Je werkt graag aan jezelf en bent op zoek naar meer energie en voldoening in het dagelijks leven. Je wilt onderzoeken waar je echt van bent en meer kracht vinden om echt de dingen te gaan doen die je leuk vindt. Maar hoe?

Check het filmpje en lees hieronder verder

In het kort

- 3 dagen verblijf in het Luxemburgse natuurgebiedÉisleck’ bij een biologische boer. We zetten onze tenten op aan de rivier de Sûre, waar we op open vuur koken.

- We wisselen wandelen, goede gesprekken en verrassende oefeningen af om jou te helpen meer inzicht te krijgen – in jezelf, waar je naartoe wilt en hoe je daar kunt komen. Dankzij 2 ervaren coaches (Harry en Daan) met verschillende achtergronden is er ook voldoende ruimte en 1-op-1 tijd voor jouw vragen.

- Je gaat op pad met een groep mensen die jouw vraagstuk herkennen en je daarbij kunnen helpen. Zo ga je naar huis met inspiratie om meer voldoening en energie uit het dagelijks leven te halen.

- Rust, ruimte en natuur zijn onze belangrijkste ingrediënten. We zetten de tijd even stil door zonder telefoons en horloges maar met het ritme van de natuur te leven.

- We maken een nachtwandeling; een eeuwenoude traditie die je kan helpen om tot meer inzicht te komen.

- We maken ruimte voor diepgang, maar natuurlijk is er ook humor, fun en voldoende tijd om spontaan wat te ondernemen. Het leven is al zo serieus en gepland!

wij hebben de plek gevonden

We verblijven in de Luxemburgse Ardennen, waar hoogvlakten en kronkelende valleien elkaar afwisselen. Talrijke wandelwegen doorkruisen de maagdelijke bossen van het natuurgebied de “Éisleck” (In Duits de Oesling).

Omgeven door imposante middeleeuwse kastelen van Bourscheid en Esch-sur-Sûre ervaar je rust, ruimte en natuur! Het basiskamp is gelegen aan de rivier de Sûre op het terrein van een biologische boerderij, aan de rand van een camping.

Je arriveert donderdag einde middag. Tijdens de gezamenlijke maaltijd maken we nader kennis met elkaar. Je hebt elkaar al leren kennen op de informatieavond die we een paar weken voor de expeditie organiseren in Utrecht. Zaterdag tegen het einde van de middag vertrek je opgeladen en vol inspiratie weer naar Nederland. Wij overnachten in grote tenten (mannen en vrouwen gescheiden). Tijdens het verblijf nuttigen we geen alcohol, koken we gezamenlijk onze vegetarische maaltijden, waarbij we zoveel mogelijk biologisch producten gebruiken. Naast oefeningen en groepssessies zullen we veel wandelen. Door het geaccentueerde landschap zijn de wandelingen soms best inspannend. De tocht is toegankelijk voor iedereen met een gezonde conditie.

Praktische informatie

Data van de reis: donderdag 10 t/m zaterdag 12 september 2020.

De kosten zijn (inclusief BTW):
€ 350,- voor particulieren
€ 425,- voor ZZP-ers en bedrijven.
De kosten zijn inclusief begeleiding, twee overnachtingen in meer-persoons tenten, ontbijt en diner, lunchpakketten tijdens het wandelen, koffie/thee. Vervoer naar Luxemburg is niet inbegrepen.

Locatie basiskamp: Camping Toodlermillen
Toodlermillen 1 L-9181 TADLER LUXEMBURG

Groepsgrootte: minimaal 6 en maximaal 12 deelnemers.

Begeleiders:
Harry Misbeek 06 53 548 836
harry.misbeek@ontwikkel-werkplaats.nl

Daan van Lith 06 10 70 95 23
daan@expeditiongoodlife.org

Schrijf je in!

Gebruik dit formulier om je in te schrijven (dit is op de site van Ontwikkel Werkplaats, het bedrijf van Harry) of stuur Daan een berichtje. Nog vragen? Neem contact op met Harry of Daan!

Voor de deelnemers is er op dinsdag 11 augustus 2020 een informatie- en kennismakingsavond in Utrecht, aanvang 19.30 uur.