De kracht van verhalen

Wij geloven in verhalen waar mens, leiderschap en natuur samenkomen.

  • Ga aan de slag met je eigen verhaal, check onze gratis audiowandelingen waar je naar kunt luisteren op je tocht in de natuur.
  • Wij nemen prachtige gesprekken op in onze podcasts
  • Wil je liever kijken naar mooie interviews, bekijk dan onze video’s

Audiowandelingen

Winter: dankbaarheid

In het artikel over de winter leggen we uit hoe dankbaarheid een onmisbare kwaliteit is van authentiek leiderschap. De audio hieronder is een unieke kans voor jou om te ervaren waar je dankbaar voor bent. Geniet van je wandeling!

DSC01874

De 4 windrichtingen

In ons artikel ‘3 redenen om te werken met windrichtingen‘ leggen we uit wat het denken en werken met de windrichtingen voor jou kan betekenen. We hebben een audio ervaring gemaakt die je helpt de windrichtingen gelijk toe te passen op je eigen leven. Schoenen aan, koptelefoon op en naar buiten dus!

DSC01813
WhatsApp Image 2020-05-15 at 08.54.47

Leading by Nature

In deze 3-delige serie gaat Daan in gesprek met leiders over leiding geven aan jezelf. Hoe doe je dat? Hoe zorg je voor jezelf, zodat je ook een fijn mens kan zijn voor anderen? Uiteraard gaan we ook in op de rol van de natuur daarin. Opgenomen in de natuur, recht vanuit het hart. 

Gasten:

  • Rocco Stallvord: gaf jarenlang leiding aan het eerste influencer marketing bureau van Nederland. Hoe de natuur je helpt afstand te nemen van een razende agenda. 
  • Joanne Zwueste. Kent als CHRO de boardroom van binnenuit bij o.a. Eneco en tegenwoordig Vitens. Hoe de natuur je helpt jezelf te overwinnen. 
  • Joep Weerts. Zat en zit op verschillende directeursstoelen in de energiewereld. Hoe de natuur je dichter brengt bij wie je echt bent.

Camerawerk via Marije Bijsterbosch. Muziek via Bensound.

De Broedcast

Wat is de Broedcast?

In samenwerking met CALL (Centre for Authentic Leadership & Learning), Yolk en Coco Jansen maken we een nieuwe podcast over leiderschap dat het verschil maakt. We zijn op zoek naar leiders, formeel of informeel, die impact willen maken. Die op zoek zijn naar een beweging richting een betere wereld. 

In deze zoektocht spreken we met leiders, professionals, denkers en kunstenaars over wat deze tijd NU van ons vraagt om het verschil te maken. Over hoe moeilijk dat is, welke dillema’s je tegenkomt, hoe je andere mensen meekrijgt.

Een podcast op zoek naar echte verhalen over leiderschap. 

Onze afleveringen

In onze afleveringen volgen we het ritme van de seizoenen. Dus in de winter gaat het over rust en ruimte, in de zomer over groeien en bloeien.

Hieronder kun je luisteren naar onze afleveringen – of vind de Broedcast op Apple Podcasts, Spotify, Google Podcasts of jouw andere favo podcast app.