De kracht van verhalen

Wij geloven in verhalen waar mens, leiderschap en natuur samenkomen.

  • Ga aan de slag met je eigen verhaal, check onze gratis audiowandelingen waar je naar kunt luisteren op je tocht in de natuur.
  • Wij nemen prachtige gesprekken op in onze podcasts
  • Wil je liever kijken naar mooie interviews, bekijk dan onze video’s

Audiowandelingen

Zomer 2022

De zomer gaat over jezelf echt laten zien, duidelijk zijn over wat je wilt – hoe moeilijk dat ook is. Wij schreven er dit artikel over. In deze audio ervaring leer je herkennen wat jou het meeste in de weg staat om jezelf echt te laten zien.
Download de audio, zoek een plek op in de natuur waar je zeker een uur prettig kunt zijn en kijk wat er gebeurt.

WhatsApp-Image-2022-07-22-at-8.37.11-AM

De 4 windrichtingen

In ons artikel ‘3 redenen om te werken met windrichtingen leggen we uit wat het denken en werken met de windrichtingen voor jou kan betekenen. We hebben een audio ervaring gemaakt die je helpt de windrichtingen gelijk toe te passen op je eigen leven. Schoenen aan, koptelefoon op en naar buiten dus!

DSC01813

Podcast: The Expedition

In The Expedition onderzoeken we wat leiderschap voor een betere wereld is. Er wordt veel over gepraat, maar hoe doe je dat dan – bijdragen aan een betere wereld? We interviewen denkers, schrijvers, managers, werkers… en betrekken de natuur. Als jij wilt weten waar je kunt beginnen met bijdragen, dan is dit jouw podcast. 

WhatsApp Image 2020-05-15 at 08.54.47

Leading by Nature

In deze 3-delige serie gaat Daan in gesprek met leiders over leiding geven aan jezelf. Hoe doe je dat? Hoe zorg je voor jezelf, zodat je ook een fijn mens kan zijn voor anderen? Uiteraard gaan we ook in op de rol van de natuur daarin. Opgenomen in de natuur, recht vanuit het hart. 

Gasten:

  • Rocco Stallvord: gaf jarenlang leiding aan het eerste influencer marketing bureau van Nederland. Hoe de natuur je helpt afstand te nemen van een razende agenda. 
  • Joanne Zwueste. Kent als CHRO de boardroom van binnenuit bij o.a. Eneco en tegenwoordig Vitens. Hoe de natuur je helpt jezelf te overwinnen. 
  • Joep Weerts. Zat en zit op verschillende directeursstoelen in de energiewereld. Hoe de natuur je dichter brengt bij wie je echt bent.

Camerawerk via Marije Bijsterbosch. Muziek via Bensound.